Colección: Athina

Gama e plehrave Athena është këtu për të qëndruar. Ajo lindi nga ideja për t'ia bërë jetën më të lehtë çdo kultivuesi duke krijuar një sërë plehërash që do të përmirësonin të korrat, do t'i bënin ato më të thjeshta dhe me cilësi supreme. Të lindur në ambiente të mbyllura në Los Angeles, Kaliforni, ku ata janë gjithmonë në kërkim të korrjes së përsosur. Zbuloni të gjithë gamën e tyre dhe shijoni korrjet spektakolare.