Colección: Mullinj Ushqyese

Plehrat e mullinjve janë projektuar nga themeli, për performancë të përmirësuar, shkathtësi dhe lehtësi në përdorim. Ato janë prodhuar duke ndjekur traditën holandeze të ndarjes së saj në dy pjesë duke ju dhënë gjithçka që ju nevojitet pa asgjë tjetër.

Mills është një pionier në fushën e lëndëve ushqyese të bimëve me plehra bio-minerale, duke përdorur burime organike dhe sintetike për të optimizuar ritmet e rritjes, rendimentin, shijen dhe aromën. Pas vitesh testimi në sistemet e tokës, kokosit dhe hidroponisë...

Si kultivuesit profesionistë, ashtu edhe ata amatorë përdorin Mullinj për shkak të lehtësisë së përdorimit të të gjithë linjës së produkteve me cilësi të paparë, duke siguruar të gjithë elementët ushqyes që u nevojiten bimëve në çdo metodë rritjeje.