Ir directamente a la información del producto
1 de 2

Aren Barcelona Grow

ATA NRG Shije 5L

ATA NRG Shije 5L

Precio habitual €39,47
Precio habitual €52,64 Precio de oferta €39,47
Oferta Agotado
Impuesto incluido.

Ky shtojcë lulëzimi përbëhet nga melasa e panxharit dhe është e pasur me kalium (K). ATA NRG Flavor stimulon gatishmërinë e bimës për të lulëzuar dhe ofron lule të harlisura.

Kaliumi kontribuon në mënyrë të konsiderueshme në rrjedhën optimale të farës në bimë. Kjo bën që bima të zhvillojë një trung dhe degë të forta, të cilat do të gjenerojnë një korrje më të mirë. Shtimi i shijes ATA NRG në ushqimin e rregullt të bimëve tuaja do të ketë gjithashtu një efekt pozitiv në shijen dhe aromën e produkteve tuaja.

PËRDORIMI
Shtoni 2 javët e fundit të fazës së lulëzimit. ATA NRG Flavor është i përshtatshëm për të gjitha nënshtresat dhe absorbohet drejtpërdrejt nga bima. Është një pleh ideal për rritjen e pothuajse të gjitha kulturave në tokë, nënshtresa hidro ose kokosi. Kur përdorni sistemet e ujitjes, ATA NRG Flavor mund të administrohet vetëm manualisht me një kanaçe uji. Përndryshe, ekziston rreziku i bllokimeve.

DOZA
0,25 – 1,5 ml për litër ujë.

K 7 W/W

Ver todos los detalles