Ir directamente a la información del producto
1 de 3

Aren Barcelona Grow

ATA PK 13-14 10L Atami

ATA PK 13-14 10L Atami

Precio habitual €89,43
Precio habitual €105,21 Precio de oferta €89,43
Oferta Agotado
Impuesto incluido.

ATA PK13-14 është një shtesë bimore universale që i shtohet ujit gjatë periudhës së lulëzimit së bashku me lëndët ushqyese bazë. Përbërësit, fosfori dhe kaliumi, kanë një rëndësi të madhe pasi bima ka një nevojë shtesë për këto lëndë ushqyese parësore gjatë fazës së lulëzimit.

Fosfori është i rëndësishëm gjatë fazës së lulëzimit për ruajtjen dhe transportin e energjisë nga rrezet e diellit që mblidhet gjatë fotosintezës. Fosfori ndihmon që kjo energji të shpërndahet në të gjithë bimën. Kaliumi është i përfshirë në disa lloje procesesh për formimin e luleve dhe frutave të shijshme, si transporti i sheqernave dhe enzimave për prodhimin e niseshtës.

PËRDORIMI
I përshtatshëm si një plotësues i ushqimit të zakonshëm NPK për kulturat e tokës, hidro dhe kokosit. Shtoni në tretësirën ushqyese që nga java e parë e lulëzimit. Rritni ngadalë dozën në mënyrë që bimët të mësohen me të dhe të marrin rezultatet më të mira. Mund të përdoret çdo ditë për të ujitur të korrat gjatë fazës së lulëzimit. Javën e fundit para korrjes, lani substratin me ujë dhe enzima.

DOZA
0,25 – 1,5 ml për litër ujë.

PK 13-14 W/W

Ver todos los detalles