Ir directamente a la información del producto
1 de 3

Aren Barcelona Grow

ATA Rootfast 5L Atami

ATA Rootfast 5L Atami

Precio habitual €70,81
Precio habitual €91,96 Precio de oferta €70,81
Oferta Agotado
Impuesto incluido.

ATA Rootfast është një stimulues universal i rrënjëve, veçanërisht i rëndësishëm për zhvillimin e mirë dhe të shëndetshëm të bimëve. Ndryshe nga shumica e stimuluesve të rrënjëve, ai është i lartë në fosfor.

Me ATA Rootfast, bima mund të zhvillojë rrënjë më të shumta, më të mëdha dhe më të forta, karakteristika shumë të rëndësishme gjatë javëve të para të bimës. Ndërsa rrënjët degëzohen dhe rriten në mënyrë më efektive, bima fiton më shumë rezistencë ndaj sëmundjeve dhe kërpudhave të dëmshme.

Një sistem rrënjor i zgjeruar e ndihmon bimën të prodhojë më shumë qeliza dhe të absorbojë më lehtë të gjitha llojet e lëndëve ushqyese. Nëse substrati juaj është i ulët në fosfat, bima do të përshtatë sistemin e saj rrënjor që të rritet më sipërfaqësisht, gjë që do të shkaktojë një rendiment më të ulët. Përdorimi i ATA Rootfast do të parandalojë që kjo të ndodhë.

VEÇANTË I PËRSHTATSHËM PËR

ATA Rootfast është një lëndë ushqyese universale, e përshtatshme për lloje të ndryshme frutash, perimesh, barishte, të tilla si patatet dhe patatet e ëmbla, dhe bimët zbukuruese.

Mund të përdoret gjithashtu për bimët me lule zbukuruese (p.sh. krizantemë, tulipanë, muscari). Doza e kërkuar mund të matet për të plotësuar nevojat e çdo bime ose kulture.

PËRDORIMI

Shtoni çdo ditë në bimë gjatë javëve 1 dhe 2 në çdo cikël ujitjeje.

DOZA

  • 0,5 – 1 ml për litër ujë.

P 5 W/W

Ver todos los detalles