Ir directamente a la información del producto
1 de 3

Aren Barcelona Grow

Atami Rokzbastic 100 ml

Atami Rokzbastic 100 ml

Precio habitual €15,56
Precio habitual €18,90 Precio de oferta €15,56
Oferta Agotado
Impuesto incluido.

Rokzbastic është përmirësuesi ideal i lulëzimit për të arritur rezultate të forta. Falë vlerës së tij PK prej 10-20, unike në krahasim me produktet e tjera me lule të lëngshme në treg, ju do të merrni lule dhe fruta më të forta, më të rënda dhe më kompakte.

Rokzbastic ka një raport P:K prej 1:2. Ky përqendrim i lartë i kaliumit favorizon veçanërisht bimët me faza të gjata lulëzimi dhe maturimi. Kështu, vlera e saj PK prej 10-20 është çelësi për të prodhuar lule dhe fruta më të dendura dhe më të forta. Përveç kësaj, Rokzbastic është pasuruar me 1% hekur dhe elementë të tjerë thelbësorë për të mbështetur shumë procese jetike të bimëve.

Dhe si shoqëruesi i tij Bloombastic, Rokzbastic, ai pothuajse nuk përmban substanca çakëll (natrium dhe klor) në përbërjen e tij.

APT TË

Rokzbastic është një lëndë ushqyese universale e përshtatshme për lloje të ndryshme perimesh dhe frutash dhe është zhvilluar posaçërisht për të përmbushur nevojat e bimëve me periudha të gjata lulëzimi dhe pjekjeje ose kërkesa të larta për kalium, si specat, specat, agrumet ose domatet.

Mund të përdoret gjithashtu për bimët zbukuruese me lule të mëdha (për shembull, hibiscus, trëndafila ose orkide). Kultivuesit me përvojë mund të matin dozën e nevojshme për bimë, bazuar në vlerat e NPK. I përshtatshëm për rritje në hidroponikë, kokos dhe tokë, si dhe për sistemet e ujitjes manuale dhe automatike.

APLIKACION

Aplikoni në 4 deri në 6 javët e fundit të lulëzimit gjatë gjithë fazës së frutave dhe pjekjes së bashku me lëndët ushqyese bazë. Mund të përdoret në kombinim me Bloombastic për të ekzagjeruar më tej efektin stimulues gjatë fazës së lulëzimit, për të rritur rendimentin dhe peshën e të korrave, si dhe për të përmirësuar shijet dhe aromat natyrale.

Përdoreni menjëherë pas Bloombastic për të maksimizuar efektet e të dy produkteve. Kur kombinoni produkte me vlera të larta PK, gjithmonë i kushtoni vëmendje vlerës EC të solucionit tuaj ushqyes, pasi ekziston mundësia e mbifertilizimit.

DOZIMI

  • 0,5 – 1 ml për litër ujë. Rritni vlerën EC në tretësirën tuaj bazë ushqyese.
Ver todos los detalles