Ir directamente a la información del producto
1 de 3

Aren Barcelona Grow

Atami Rootbastic 100 ml

Atami Rootbastic 100 ml

Precio habitual €17,20
Precio habitual €22,00 Precio de oferta €17,20
Oferta Agotado
Impuesto incluido.

Rootbastic është një stimulues i rrënjëve që dallohet nga një përqendrim i lartë i NPK dhe një dozë e madhe e elementëve gjurmë. Ka një përqendrim të lartë të lëndëve ushqyese minerale, aminoacide dhe ekstrakte bimore.

Rootbastic përmban një numër relativisht të lartë të NPK për një stimulues rrënjë. Por fosfori është lëndë ushqyese më e rëndësishme pasi siguron transportin dhe ruajtjen e energjisë dhe ka një rol thelbësor në formimin e qelizave dhe ADN-së.

APT TË
Rootbastic është një lëndë ushqyese universale e përshtatshme për lloje të ndryshme frutash, perimesh dhe barishte si kunguj, kunguj të njomë, tranguj, patate, rrepka etj. Kultivuesit me përvojë mund të matin dozën e kërkuar për bimë, bazuar në vlerat e NPK.

PËRDORIMI
Aplikohet në 3 javët e para të fazës së rritjes së bimëve. Shkundni mirë para përdorimit. Shtimi i elementëve gjurmë është thelbësor në fazat e hershme të rritjes së bimëve për zhvillimin e rrënjëve. I përshtatshëm për kulturat hidro, kokosit dhe tokës.

DOZA
Java 1: 0.1 ml për litër ujë.
Java 2: 0.2 ml për litër ujë.
Java 3: 0.3 ml për litër ujë.
Rrit vlerën EC në tretësirën bazë ushqyese.

NPK 4-14-4 W/W

Ver todos los detalles