Ir directamente a la información del producto
1 de 2

Aren Barcelona Grow

B´cuzZ Bloom Stimulator 1L Atami

B´cuzZ Bloom Stimulator 1L Atami

Precio habitual €34,80
Precio habitual €46,50 Precio de oferta €34,80
Oferta Agotado
Impuesto incluido.

Faza e lulëzimit është një periudhë emocionuese e ciklit jetësor të bimës gjatë së cilës rritja vegjetative ngadalësohet dhe fillon zhvillimi riprodhues.

B'cuzz Bloom Stimulator aplikohet kur bima fillon të formojë lule, pak para se të hyjë në fazën e lulëzimit. B'cuzz Bloom Stimulator më pas do të fillojë fazën e lulëzimit dhe do ta bëjë atë më intensive dhe afatgjatë, gjë që do të lejojë një prodhim shpërthyes të luleve të dendura dhe kompakte dhe, rrjedhimisht, frutave me aroma dhe shije të shkëlqyera.

PËRDORIMI
Nga formimi i lules, shtoni çdo ditë kur ujisni bimën. Ka një efekt optimal kur përdoret në kombinim me B'cuzz Booster Uni. B'cuzz Bloom Stimulator është i lehtë për t'u përdorur! Mund ta kombinoni me pothuajse të gjithë lëndët ushqyese bazë, pasi nuk ka pothuajse asnjë vlerë NPK. Për më tepër, ai është shumë i përqendruar me një shkallë hollimi 1:1,000 të tretësirës ushqyese.

DOZA
0,5 – 1 ml për litër ujë.

Ver todos los detalles