Ir directamente a la información del producto
1 de 3

Aren Barcelona Grow

B´cuzZ Blossom Builder 1L Atami

B´cuzZ Blossom Builder 1L Atami

Precio habitual €30,87
Precio habitual €44,10 Precio de oferta €30,87
Oferta Agotado
Impuesto incluido.

B'cuzz Blossom Builder Liquid është një përpunues si askush tjetër! Dihet zakonisht se ndërsa faza e lulëzimit përparon, rritet edhe nevoja e bimëve tuaja për fosfor dhe kalium.

B'cuzz Blossom Builder Liquid siguron strukturë më të mirë të frutave dhe gjeneron lule dhe fruta të mëdha, të forta, të shëndetshme, të bukura dhe aromatike. Për shkak të raportit unik P:K prej 18% dhe 23%, B'cuzz Blossom Builder Liquid plotëson të gjitha nevojat e bimëve tuaja. Për më tepër, niveli më i lartë i fosforit në krahasim me kaliumin përmirëson forcimin e frutave.

VEÇANTË I PËRSHTATSHËM PËR
Lloje të ndryshme perimesh dhe frutash si ftonjtë dhe boronica. Mund të përdoret gjithashtu për bimët zbukuruese të lulëzuara (p.sh. shkurret e fluturës Buddleja dhe amaranti). Doza e kërkuar mund të matet për të plotësuar nevojat e çdo bime ose kulture.

PËRDORIMI
Ky produkt dy-në-një mund të përdoret si një stimulues ushqyes dhe lulëzimi, duke dhënë rezultate të mira për kultivuesit. Ne rekomandojmë përdorimin e B'cuzz Blossom Builder Liquid në kombinim me B'cuzz Bloom Stimulator . B'cuzz Blossom Builder Liquid punon me tokë, koko dhe nënshtresa hidro dhe mund të përdoret në çdo sistem ujitjeje.

DOZA
0,25 – 0,5 ml për litër ujë.

PK 18-23 W/W

Ver todos los detalles