Ir directamente a la información del producto
1 de 3

Aren Barcelona Grow

B´cuzZ Soil a&B 5L Atami

B´cuzZ Soil a&B 5L Atami

Precio habitual €42,68
Precio habitual €61,25 Precio de oferta €42,68
Oferta Agotado
Impuesto incluido.

B'cuzz Soil A&B i siguron bimës së re ushqimin mineral të koncentruar dhe specifik që i nevojitet për t'u bërë një bimë e fortë dhe e shëndetshme.

B'cuzz Soil A&B është një lëndë ushqyese bazë universale që siguron një ekuilibër të qëndrueshëm dhe biologjik të substratit. Ai përmban të gjithë lëndët ushqyese të nevojshme për të gjithë ciklin e rritjes dhe mund të përdoret për rritjen e bimëve si brenda ashtu edhe jashtë. Brenda gamës së lëndëve ushqyese bazë universale B'cuzz ne kemi disa produkte për faza të ndryshme të bimës. Megjithatë, mund të luhet me dozën e lëndëve ushqyese A dhe B, duke rritur pak dozën e produktit A për fazën e rritjes dhe pak të produktit B për fazën e lulëzimit.

DOZA
Substrat me plehërim të madh (për tenxhere): 1 – 3 ml A dhe 1 – 3 ml B për litër ujë.
Substrat i plehëruar lehtë (për tenxhere): 1 – 5 ml A dhe 1 – 5 ml B për litër ujë.

Toka A: NK 3-3 W/W
Dheu B: PK 3-4 W/W

Ver todos los detalles