Ir directamente a la información del producto
1 de 2

Aren Barcelona Grow

B´cuzZ Soil Booster Uni 5L Atami

B´cuzZ Soil Booster Uni 5L Atami

Precio habitual €95,34
Precio habitual €131,42 Precio de oferta €95,34
Oferta Agotado
Impuesto incluido.

Soil Booster Uni përmban dy komponentë të rëndësishëm: një ekstrakt bimor natyral dhe një kombinim të azotit, magnezit dhe hekurit.

Ekstrakti natyral i bimëve stimulon proceset fiziologjike të bimëve. Ndryshimi i mjedisit është një tronditje për shumicën e bimëve dhe kjo ndikon në rritjen e tyre. B'cuzz Booster Uni është një përforcues universal që i ndihmon bimët të kalojnë në fazën e rritjes sa më lehtë që të jetë e mundur. Rëndësia e fazës së rritjes nuk duhet të nënvlerësohet pasi ndikon shumë në performancën përfundimtare.

Magnezi dhe hekuri janë elementë të rëndësishëm kur bëhet fjalë për prodhimin e më shumë klorofilit. Çelësi për një bimë të shëndetshme dhe të fortë është molekula e klorofilit që thith dritën dhe e shndërron energjinë në sheqer.

Energjia nga ky sheqer është e nevojshme për të kryer diferencimin, ndarjen dhe zgjatjen e qelizave.

PËRDORIMI

Filloni në fazën e rritjes dhe shtoni çdo ditë kur ujisni bimën. Ka një efekt optimal kur përdoret në kombinim me B'cuzz Bloom Stimulator . B'cuzz Booster Uni mund të kombinohet lehtësisht me çdo lëndë ushqyese ose aditiv bazë.

DOZA

  • 0,1 – 0,5 ml për litër ujë.
Ver todos los detalles