Ir directamente a la información del producto
1 de 4

Aren Barcelona Grow

Bilanci 18.92L Athena

Bilanci 18.92L Athena

Precio habitual €157,00
Precio habitual Precio de oferta €157,00
Oferta Agotado
Impuesto incluido.

Athena Balance është një formulë e thjeshtë silikat kaliumi e përqendruar posaçërisht për tampon ujin e ujitjes dhe për ta stabilizuar atë në pH ideal . Siliconi përfiton gjithashtu rritjen e bimëve, strukturën e kërcellit, reduktimin e stresit , përdorimin e ujit (osmorregullimin) dhe përdorimin e lëndëve ushqyese.

Kultivuesit komercial gjejnë rezultate më të mira, veçanërisht me ujin me osmozë të kundërt (RO), kur buferohet së pari me Athena Balance . Uji i pastër RO ka një strukturë kimike të paqëndrueshme që mund të bllokojë lëndë ushqyese të tjera kur shtohet pa një tampon. Athena Balance shton aq sa ujë në ujë për të krijuar një zgjidhje më homogjene të plehrave dhe për të zvogëluar nevojën për të rregulluar pH pas përzierjes.

Formula është pa sedimente dhe e pajtueshme me sistemet mekanike të dozimit (Dosatron) .

Athena Balance nuk rekomandohet për sistemet elektronike të dozimit (Netafim) .

Ver todos los detalles