Ir directamente a la información del producto
1 de 4

Aren Barcelona Grow

Bloom A+B 0.94L Athena

Bloom A+B 0.94L Athena

Precio habitual €35,90
Precio habitual Precio de oferta €35,90
Oferta Agotado
Impuesto incluido.

Athena Bloom është një formulë e thjeshtë, e pastër me 2 pjesë, e krijuar për fazën e lulëzimit të bimëve që prodhojnë fruta dhe lule. Ne kombinojmë makronutrientët dhe mikronutrientët e keluar më të mirë të linjës për të arritur kapacitet më të madh të marrjes së lëndëve ushqyese në një gamë më të gjerë pH në çdo kombinim të metodës së rritjes, llojit të ujit dhe mjedisit.

Kjo formulë e lëngshme e përzier me 2 pjesë duhet të përdoret në sasi të barabarta gjatë fazës së lulëzimit për të nxitur fillimin e shpejtë të prodhimit të sythave, për të rritur vendet e lulëzimit dhe për të promovuar rendimente me cilësi të lartë.

Formulat janë pa sedimente dhe të pajtueshme me të gjitha sistemet e dozimit dhe ujitjes , duke përfshirë kokat e imta të pikave. Në disa kushte, sasi të vogla të mikrogrimcave janë herë pas here të dukshme, por nuk do të ndikojnë në ekuilibrin mineral ose përputhshmërinë e sistemit.

Tarifat e aplikimit
Shtoni 2-7 ml Athena Bloom A për gallon ujë gjatë fazës së lulëzimit.

Shihni Oraret e Energjisë për rekomandime specifike të aplikimit.

Praktika më të mira

  • Shkundni mirë para përdorimit.
  • Përdorni instrumente matëse të pastra; mos vendosni asgjë në shishe.
  • Përdorni gjithmonë pjesë të barabarta të Athena Bloom A dhe B për të ruajtur përmasat e duhura të mineraleve.
  • Monitoroni rregullisht KE-në dhe rregulloni në përputhje me rrethanat në bazë të të korrave dhe fazës së rritjes .
  • Rregulloni pH në nivelet e duhura pasi të keni përzier të gjithë plehrat dhe aditivët.
  • Mos e kombinoni të paholluar.
  • Ruajeni të mbyllur në paketimin e tij origjinal në një temperaturë ndërmjet 45°F dhe 85°F.
Ver todos los detalles