Ir directamente a la información del producto
1 de 4

Aren Barcelona Grow

CaMg 3.78L Athena

CaMg 3.78L Athena

Precio habitual €40,00
Precio habitual Precio de oferta €40,00
Oferta Agotado
Impuesto incluido.

Athena CaMg është krijuar për të plotësuar cilindo nga formulat tona të lëngshme me 2 pjesë. Disa kushte të rritjes mund të kërkojnë doza më të larta të kalciumit, magnezit, hekurit dhe azotit gjatë fazave të rritjes dhe zhvillimit . Ky produkt korrigjon në mënyrë efektive këto mangësi të zakonshme pa prishur ekuilibrin e përgjithshëm elementar. Në sistemet që përdorin ujë me osmozë të kundërt (RO) dhe bimë të rritura në mjedise inerte, si kokosi dhe leshi i gurit, Athena CaMg është veçanërisht e dobishme. Megjithëse formulat tona 2-pjesëshe tashmë ofrojnë nivele të mjaftueshme të kalciumit dhe magnezit , disa kultivues kanë nevojë për suplemente të dobishme në kushte të vështira.

Doza e aplikimit
Shtoni 2,5 ml për gallon ujë gjatë të gjitha fazave sipas nevojës.

Konsultohuni me oraret e të ushqyerit për rekomandime specifike të aplikimit.

Praktika më të mira
Shkundni mirë përpara përdorimit.
Përdorni instrumente matëse të pastra; mos vendosni asgjë në kavanoz.
Disa aplikime mund të kërkojnë doza të ndryshme.
Rekomandohet për përdorim hidroponik, veçanërisht me media inerte dhe kur përdorni ujë me osmozë të kundërt (RO) .
Monitoroni rregullisht KE-në dhe rregulloni atë në varësi të të korrave dhe fazës së rritjes.
Rregulloni pH në nivelet e duhura pasi të keni përzier të gjithë plehrat dhe aditivët.
Ruajeni të mbyllur në enën e tij origjinale në një temperaturë ndërmjet 45°F dhe 85°F.

Ver todos los detalles