Ir directamente a la información del producto
1 de 4

Aren Barcelona Grow

Pastroni 3.78L Athena

Pastroni 3.78L Athena

Precio habitual €67,00
Precio habitual Precio de oferta €67,00
Oferta Agotado
Impuesto incluido.

Athena Cleanse është bërë me acid hipoklor. Ky acid i butë rrjedh nga kripa dhe një proces i pronarit të trajtimit elektrokimik. Rezultati është një kimikat unik me veti të fuqishme oksiduese që mund të përdoret për të reduktuar shkallën minerale në sistemet e ujitjes.

Karakteristikat kryesore

Nuk është as toksike dhe as ushqyese
Sistemet e ujitjes me shkrirje
Efektive në heqjen e grumbullimit (shkallës) minerale në tubat e ujitjes
Shumë i ulët në TDS - Nuk ndryshon ekuilibrin mineral
Mban sistemin e ujitjes më të pastër dhe funksionon me efikasitet për më gjatë

Si të përdorni

Mirëmbajtja e sistemit:
Sistemet e ujitjes të mirëmbajtura rregullisht me trajtimin Athena Cleanse do të zgjasin më gjatë dhe do të funksionojnë në mënyrë më optimale. Kjo është për shkak se Cleanse ndihmon në zbërthimin e shkallës minerale dhe grumbullimeve të tjera që janë depozituar në sistem.

Përdorimi i rregullt:
Përdorni një përzierje të holluar prej 2-5 ml për gallon ujë për mirëmbajtje të rregullt.

Kushtet e rënda:
Rrisni dozën në 5-10 ml për gallon ujë për të luftuar kushtet e rënda të rezervuarit dhe rritjes së mjedisit.

RDWC dhe sisteme të tjera hidroponike riqarkulluese:
Çdo sistem ujitjeje riqarkulluese ose kulture me ujë të thellë (DWC) duhet të përdorë Athena Cleanse për të hequr mbetjet minerale dhe për të zvogëluar shkallën.
Përdorimi i Cleanse në një sistem riqarkullues ose DWC ndihmon në zbërthimin e materialeve me shkallë më të ulët tretshmërie, siç janë komplekset minerale që nuk janë më të disponueshme për bimët. Grumbullimi dhe bllokimi i mineraleve janë shkaqet kryesore të mungesës së lëndëve ushqyese - zgjidhni këto probleme me Athena Cleanse .

Ver todos los detalles