Ir directamente a la información del producto
1 de 4

Aren Barcelona Grow

Stack 0.94L Athena

Stack 0.94L Athena

Precio habitual €90,15
Precio habitual Precio de oferta €90,15
Oferta Agotado
Impuesto incluido.

Stack është një lëndë ushqyese natyrore bimore e bërë nga ekstrakti i algave . Lëndët ushqyese të grumbullimit nxisin rritjen dhe lulëzimin e shëndetshëm . Stack i siguron bimës mjete për të arritur potencialin e saj të plotë gjenetik. Kur përdoret si gjethe, Stack ndihmon në korrigjimin e mangësive të vogla të kaliumit.

Si të përdorni:
Mund të përdoret si spërkatës me gjethe, një herë në javë. I sigurt për përdorim në sistemet e ujitjes . Stack përmban përbërës organikë dhe mund të ndahet gjatë ruajtjes. Shkundni mirë para përdorimit.

Koha e aplikimit:
Aplikoni Stack nga java e fundit e rritjes vegjetative deri në javën 4-5 të lulëzimit, ose sapo bimët të ndalojnë së rrituri vertikalisht.

Spërkatje me gjethe:
Përzieni 7 ml për gallon ujë dhe spërkatni tërësisht një herë në javë. Spërkateni me dritat e fikura dhe lërini të thahen përpara se t'i ndizni. Mos spërkatni pas javës së tretë të lulëzimit.

Përdorimi në transplante:
Përzieni 2 ml për gallon ujë dhe thithni rrënjën e zhveshur për 30-60 sekonda përpara transplantimit ose ujin në tretësirë ​​pas transplantimit. Grumbulli mund të zvogëlojë stresin e transplantit dhe të përmirësojë energjinë e bimës.

Trajtimi i farës :
Përzieni 4 ml për gallon ujë dhe thithni farën për 1-2 minuta para mbjelljes. Stack mund të rrisë shkallën e mbirjes dhe fuqinë e bimëve.
Përdorni instrumente matëse të pastra; mos vendosni asgjë në kavanoz.
Disa aplikime mund të kërkojnë doza të ndryshme.
Rekomandohet për përdorim hidroponik , veçanërisht me media inerte dhe kur përdorni ujë me osmozë të kundërt (RO).
Monitoroni rregullisht KE-në dhe rregulloni atë në varësi të të korrave dhe fazës së rritjes.
Rregulloni pH në nivelet e duhura pasi të keni përzier të gjithë plehrat dhe aditivët.
Ruajeni të mbyllur në enën e tij origjinale në një temperaturë ndërmjet 45°F dhe 85°F.

Ver todos los detalles