Ir directamente a la información del producto
1 de 4

Aren Barcelona Grow

Fade 18.92L Athena

Fade 18.92L Athena

Precio habitual €157,83
Precio habitual Precio de oferta €157,83
Oferta Agotado
Impuesto incluido.

FERTILIZENFade është një trajtim përfundimtar pa nitrogjen që u siguron bimëve tuaja lëndët ushqyese jo të lëvizshme që u nevojiten (kalcium dhe mikroelemente) për t'u siguruar që ato të mos vdesin nga uria gjatë fazës kritike të maturimit.

Azoti i tepërt dihet se vonon maturimin e luleve , prandaj është e rëndësishme të reduktohet apo edhe të eliminohet azoti në fund të ciklit të lulëzimit për të nxitur maturimin e të korrave dhe për të përmirësuar cilësinë e luleve.

Pas testimeve të gjera, ata zbuluan se përdorimi i Fade with Pro Bloom gjatë 3 javëve të fundit të lulëzimit rrit prodhimin total të kanabinoidit dhe terpenit pa rritur rrezikun e mungesës së sythave dhe kalbjes.

Përmirësues përfundimi pa azot
Përmban nivele optimale të kalciumit dhe mikroelementeve për mbarim
E njëjta shkallë hollimi të lëngshme si Pro Core (në 2 paund për gallon koncentrat)
Zëvendësoni Pro Core gjatë 3 javëve të fundit të lulëzimit

Doza e aplikimit
Shtoni 10-16 ml Fade për gallon ujë gjatë 3 javëve të fundit të fazës së lulëzimit.

Praktikat më të mira

Shkundni mirë përpara përdorimit.
Përdorni instrumente matëse të pastra, mos vendosni asgjë brenda shishes.
Monitoroni rregullisht KE-në dhe rregulloni atë sipas fazës së të korrave dhe rritjes .
Rregulloni pH në nivelet e duhura pasi të keni përzier të gjithë plehrat dhe aditivët.
Mos përzieni pa u holluar.
Ruajeni të mbyllur në enën e tij origjinale në një temperaturë ndërmjet 45°F dhe 85°F.

Ver todos los detalles