Ir directamente a la información del producto
1 de 4

Aren Barcelona Grow

Grow A+B 3.78L Athena

Grow A+B 3.78L Athena

Precio habitual €82,00
Precio habitual Precio de oferta €82,00
Oferta Agotado
Impuesto incluido.

Athena Grow është një formulë e thjeshtë dhe e pastër e projektuar për fazën vegjetative të rritjes dhe për bimët që nuk lulëzojnë. Raportet minerale të balancuara me kujdes ndihmojnë në lehtësimin e zhvillimit optimal të bimëve, duke përfshirë fotosintezën, frymëmarrjen e shëndetshme dhe rritjen e fuqishme të kërcellit dhe rrënjës.

Kjo formulë e lëngshme me 2 pjesë duhet të përdoret në sasi të barabarta gjatë fazës vegjetative për të nxitur fillimin e shpejtë të prodhimit të sythave , për të rritur vendet e lulëzimit dhe për të promovuar rendimente me cilësi të lartë.

Formulat janë pa sedimente dhe të pajtueshme me të gjitha sistemet e dozimit dhe ujitjes, duke përfshirë pikatore të imta. Sasi të vogla të mikro-grimcave janë herë pas here të dukshme në disa kushte, por nuk do të ndikojnë në ekuilibrin mineral ose përputhshmërinë e sistemit.

Doza e aplikimit

Shtoni 2-5 mL Grow A dhe Grow B për gallon ujë gjatë fazës së rritjes vegjetative.

Konsultohuni me programet e ushqimit për rekomandime specifike të aplikimit.

Praktikat më të mira

Shkundni mirë përpara përdorimit.
Përdorni instrumente matëse të pastra - mos vendosni asgjë brenda shishes.
Përdorni gjithmonë pjesë të barabarta të Athena Grow A dhe B për të ruajtur raportet e duhura minerale.
Monitoroni rregullisht KE-në dhe rregulloni atë në varësi të të korrave dhe fazës së rritjes.
Rregulloni pH në nivelet e duhura pasi të keni përzier të gjithë plehrat dhe aditivët.
Mos e kombinoni në formë të paholluar.
Ruajeni të mbyllur në enën e tij origjinale në një temperaturë ndërmjet 45°F dhe 85°F.

Ver todos los detalles