Ir directamente a la información del producto
1 de 4

Aren Barcelona Grow

IPW 0.94L Athena

IPW 0.94L Athena

Precio habitual €86,62
Precio habitual Precio de oferta €86,62
Oferta Agotado
Impuesto incluido.

Athena IPW është një formulë e plotë për kontrollin e dëmtuesve që vret shumë insekte me trup të butë dhe myk në kontakt. Kur përdoret sipas udhëzimeve, Athena IPM depërton në të çarat e bimëve dhe sipërfaqet e gjetheve, ku sëmundjet e padëshiruara biotike përpiqen të kolonizohen.


Menaxhimi i plotë i mykut pluhur:

Kontrolli, Eliminimi dhe Shërimi
JO pesticide apo fungicide artificiale
Rrjedh nga inputet e rritura në SHBA.
Mund të përdoret nga mbjellja deri në korrje
EPA 25(b) produkt i përjashtuar me përbërës me rrezik minimal

Si të përdorni:

  • Parandaluese : 12-15 ml/L dy herë një javë nga larja e fidanëve deri në larjen e rrënjëve.
  • Luftarake : 12-15 ml/L tri herë një javë derisa murtaja të largohet.
  • Aplikoni me një sprej me dritat e fikur oa orën e parë të mëngjesit .
  • Rekomandohet të filloni me një dozë të ulët dhe shko në rritje nëse ai problemi vazhdon .
Ver todos los detalles