Ir directamente a la información del producto
1 de 4

Aren Barcelona Grow

PK 3.78L Athena

PK 3.78L Athena

Precio habitual €42,97
Precio habitual Precio de oferta €42,97
Oferta Agotado
Impuesto incluido.

Athena PK është një plotësues i ekuilibruar për të përmirësuar lulëzimin e plehrave tanë Bloom . Ky përforcues i lëngshëm i pastër është projektuar për të plotësuar fazën e lulëzimit të mesëm dhe të vonë. Athena PK është një përforcues me nivel të ulët të azotit që siguron fosfor dhe kalium shtesë që u nevojiten bimëve me rendiment të lartë për prodhim maksimal. Shumë përforcues PK shtojnë shumë nga këta elementë dhe krijojnë një kaskadë problemesh, të tilla si reduktimi i disponueshmërisë së Kalciumit dhe Magnezit . Një biodisponibilitet i balancuar i elementeve është thelbësor në fazën e lulëzimit për të rritur prodhimin e vajrave esencialë dhe terpeneve.

Doza e aplikimit:
Shtoni 3-10 ml për gallon ujë gjatë fazës së lulëzimit duke filluar nga java e 3-të.

Konsultohuni me oraret e të ushqyerit për rekomandime specifike të aplikimit.

Praktikat e rekomanduara:
Shkundni mirë para përdorimit.
Përdorni instrumente matëse të pastra - mos vendosni asgjë brenda shishes.
Monitoroni rregullisht KE-në dhe rregulloni atë sipas fazës së të korrave dhe rritjes .
Rregulloni pH në nivelet e duhura pasi të keni përzier të gjithë plehrat dhe aditivët.
Ruajeni të mbyllur në enën e tij origjinale në një temperaturë ndërmjet 45°F dhe 85°F.

Ver todos los detalles