Ir directamente a la información del producto
1 de 5

Aren Barcelona Grow

Pro Bloom 4.53 kg Athena

Pro Bloom 4.53 kg Athena

Precio habitual €87,95
Precio habitual Precio de oferta €87,95
Oferta Agotado
Impuesto incluido.

Bimët e lulëzuara kërkojnë sasi më të larta të fosforit (P) dhe kaliumit (K) për të rritur vëllimin e sythave dhe për të mbështetur aktivitetet me metabolizëm të lartë. Athena Pro Bloom siguron nivele të balancuara të makro dhe mikroelementeve, duke përfshirë squfurin (S) që përdoret për të rritur fuqinë dhe shijet.
NPK e balancuar dhe mikroelementet thelbësore (kur përdoren me Pro Core ).
Pleh i thatë plotësisht i tretshëm, pa grimca ose sedimente
Punon me çdo sistem dozimi: Dosatron, Netaflex, Rhythm
Përzihet plotësisht në temperaturën e dhomës
Përmbajtja e ulët e metaleve të rënda

Ideal për përzierjen e rezervuarëve të magazinimit dhe i pajtueshëm me të gjitha sistemet e dozimit. Kjo përzierje e madhe e grurit është 100% e tretshme dhe nuk do të bllokojë sistemet e ujitjes ose të lërë sedimente në depozita.

Ne këshillojmë që të mos përzieni Pro Line në sasi të vogla direkt në rezervuar. Idealja është që të holloni përmbajtjen e çantës në një shishe të veçantë dhe më pas ta përdorni atë lëng për ta përzier në rezervuarët e ujit.

Hapat e përgatitjes së lëndëve ushqyese për një koncentrat cilësor:
Merrni një enë matëse.
Mbushni enën matëse përgjysmë me ujë.
Ngadalë derdhni kokrrizat në ujë duke i trazuar, më pas përzieni mirë që të treten.
Shtoni më shumë ujë derisa të arrini saktësisht shenjën 12.5 gallon.
Përziejini fuqishëm derisa të treten të gjitha kokrrizat.


Duke përdorur tavolinën e rekomanduar prej 2 lb për gallon, përcaktoni ml për gallon për të arritur KE-në tuaj të dëshiruar.

Përbërësit
Fosfat kaliumi, sulfat kaliumi, sulfat magnezi, hekur DTPA

Ver todos los detalles